Sanjska poroka na posestvu Čebron

Poroka na našem posestvu je pravljični dogodek.

Ob bazenu med mogočnimi oljkami in vipavskimi vinogradi, kjer Vas čudovit ambient zasanjano vabi s prekrasnim pogledom na Vipavske griče, bomo z našo izvirno ponudbo kulinaričnih dobrot in svojih domačih vin ter avtentičnostjo poskrbeli za Vaš sanjski dan.
Tu imate tudi možnost civilnega poročnega obreda.

Zunanji poročni ambient

Tako kot Vas prijetno poboža kapljica naših hišnih vin, tu Vašo dušo poboža pogled na igrivost modrine v bazenu in v vetriču ujetih belih tančic, ki sramežljivo objemajo paviljone na sončnem delu posestva in vabijo k prostranemu pogledu nad Vipavske griče.
S svati, prijatelji in Vašimi dragimi, boste v čudovitem ambientu z lično poročno dekoracijo, od pogrinjkov do prostora samega ter postrežbe hrane, lahko uživali ob sončnem zahodu ter se prepuščali klavirski glasbi v živo, ki bo sanjskemu dnevu dodala svojo noto.
Ob bazenu pripravimo odlične hladne predjedi in kulinarične posebnosti, ki sovpadajo z ambientom in dogodkom. Pričakamo Vas s hladnim domačim penečim vinom in osvežilnimi napitki.

Postrežba hrane in pijače

Kuharski mojster Dean bo Vam in gostom pričaral nasmeh na usta z izvirno kulinarično ponudbo, ki je sezonsko in lokalno obarvana ter začinjena z zelišči domačega vrta, kjer je pridelana tudi zelenjava. Težko se boste odrekli sveže pečenemu domačemu kruhu in mesninam, ki so prav tako Deanova specialiteta.
Da bo beseda lažje stekla, bo poskrbljeno s paleto vin Čebron, ki jih z ljubeznijo do rujne kapljice že vrsto let pridelujemo na posestvu.
Ob prihodu bo svate pričakal kozarček ohlajenega domačega penečega vina, ki bo poskrbel za sproščeno vzdušje.
Dean Vam bo svetoval pri sestavljanju menija po vaši želji in okusu.

Večerja in glasba na terasi

Zaprta terasa, ki ponuja prostran pogled na vipavske vinograde in griče, nudi udobje do 85 osebam, kjer jih lahko tudi postrežemo.
Ambient se prilagodi številu gostov in Vašim željam, saj daje občutek odprtosti in pričara sproščeno vzdušje svobode.
Tu je dovolj prostora za prijetno druženje in zabavo ali ples ob živi glasbi.

Rezervacije

Potrebne so predhodne rezervacije.
Posestvo in restavracija so odprti samo po naročilu!
Informacije in rezervacije na telefonski številki: 00386 41 500 155 – Dean

Kontaktirajte nas, in skupaj lahko začnemo ustvarjati Vašo novo zgodbo!

Scroll Up
Right Menu Icon